pátek 31. října 2008

Honza pindah ke kost baru...


Tak sem se s novym mesicem prestehoval do novyho kosu. Celej tejden me trapi menceret, mam naky teploty, kery sou v 32 stupnich identifikovatelny podle bolesti kloubu a malatnosti. Ucho pulsuje, obcas duni, obcas je skrz nej slyset. Docela se mi v novym pokoji libi, Pan domaci posloucha Purpely, Led Zepelin a pod. Pani domaci je taky docela v pohode a rodinka ma jednoho kluka a dve holky. Bydlim celkem separovane, dostal sem klice od dveri a za celou tuhle nadhernou hygienickou zalezitost platim 300 000 Rp. mesicne. Kolem baraku se prohani tehotne kocky, kravy, kachny a hmyz. Kolem baraku sou pole s rejzi, palmy s kokosama, stromy mangovniku a Sekolah Dasar. Coz mi sere. Pac nesnasim deset malejch curacku ze zakladni skoly co mi vydrzi hodinu a pul stat za oknem, chichotat se, busit na me a rvat bule. Ma praxe ale vi ze je to do dvou mesicu pusti a ze si zjisti jak se menuju a budou rvat aspon Honza.
Jak si na hornim snimku muzete vsimnout tak sem si poridil znacky Yamaha. Tady v indonesii je to celkem nadstandartni kytara a docela drzi i lazeni. Ve studiu bych si ji nedal ani pod prdel, ale na to hrani tady docela staci. Tenhle tejden tady ani jednou nesprchlo a vubec to nepripomina obdobi destu. Zato potoky pomalu vysychaj a maj spis ted podobu kanalizace.
Vcera v sobotu vecer se slavily narozeniny jedny nasi stary muslimsky znamy Yani. Dostala vod nas dorta a darek. Tak sme sli na veceri a pak do Fellas, coz je takovej podnik kde maj pivo a schazi se tam taky belosi a cinani. V sobotu tam zrovna hrala super kapela a hned za ni bezela anglicka liga s Manchesterem proti Hul city. Holky se bavily hudbou a ja se konecne taky podival na poradnej fotbal kerej zkoncil 4:3 pro Manchester. Celej vecer probihal celkem zabavne akorat kdyz kapela dohrala presne o pulnoci vsechno jako mavnutim proutku zmizelo, jak kapela tak i lidi a zacalo prset. Zbyl tam akorat parek nekolika 50ti letejch belochu s lahvacem, kery ale taky brzo sli domu a tak nas zase kluci rozvazeli po Padangu na motorkach. Pikantni byl navrat Yani, kera snad poprve v zivote prisla domu v puldruhy rano coz u muslimskyho devcete pochazejiciho z Padangu je nejvetsi pruser. Sice mela plan ze se potichu prosmykne domu, ale ten ji prekazili kluci kery se sekundarnim skutrem najeli primo pred jeji barak a tak sem videl i Yaninu matku bez Jilbabu a v nocni kosili totalne nasranou. Hehe. Yani se tento vecer vsak totalne libil a je videt ze jenom netusila co to je se bavit zapadnim stylem. Takze tady doufam po tom roce zanechame kulturni nesmazatelnou stopu..

9 komentářů:

vašek řekl(a)...

LED ZEPPELIN HRÁLI OPRAVDOVÝ UMĚNÍ-VĚTŠINA ROKERŮ JEN ŘVE,ALE TIHLE UŽ KONCEM 60.LET (MOJE MLÁDÍ)DOKÁZALI VELKÝ VĚCI.NO BYLA TO DOBA VELKÝCH VĚCÍ.

vašek řekl(a)...

JO A TY SE OPATRUJ.NA SRAČKU JE SLIVOVICE

Máchal řekl(a)...

škoda že tam místní neposlouchaj Karla Gotta....jak je možný,je všude populární :-D

bk řekl(a)...

http://indonesieblog.blogspot.com/2008/10/esk-chipka.html

blob Soni z Yogyakarty
o chřipce

worcosh řekl(a)...

nazdar ostříhanku :)
neuvažuješ o vydaní cestopisné knihy? jaký, že máš to rajče a Čermačka blok? udělej ji pořádnou reklamu! Nebo se snad bojíš o své čtenáře

worcosh řekl(a)...

jo jukni dyžtak na pokračovaní prací na nemeckém veledíle, jo ta křída se samozřejmě oloupala a byl z toho docela pruser http://worcosh.rajce.idnes.cz/wickie_Mnichov/

vašek řekl(a)...

systém pokus-omyl se mi líbí,asi je tam jedinej možnej.Taky tak prozkoumej opatrně jejich kořalku.Já pálím 8.11.Nechám litřík až se vrátíš,ale nemysli,že ho se Standou zase sami vychrupnete o Vánocích.

vašek řekl(a)...

to byl komentář k podělnímu blogu-taky omyl

EDO VIRAMA PUTRA řekl(a)...

hi honza, it's me edo virama putra, i'm in batam now, i've got a job...so
visit here:http://komunitasperenial.blogspot.com/