pondělí 18. května 2009

koutak porad, stale a navzdy na Bali

trajekt z Bali na Lomok trva az 6 hodin a jak jinak nez ho prochrapat na strese..

Opet, zase a dost mozna jeden z poslednich pozdravu a vypraveni o indonesii. Jednak uz na to nemam cas a taky uz sem se vycerpal. Rada z Vas uz o indonesii vi mnohe a ti kteri bedlive cetli tento blog, setri na letenky ci jiz v indonesii byli.
V tomto case me jiz opustil Michal Miksak s Honzou Sirokym. Miksak si uz zcela jiste uziva na hulvata Sydney a doufam ze dorazil bez problemu. Ja sem uz opustil drahou Kutu a nocni zivot v ni a jedu predstirat turistu do klidnejsich ctvrti Denpasaru. Pronajal sem si opet Yamaha Jupiter co sme tenkrat meli s Honzou Polivkojc a na tejden se umistim do kosu Janci Klapojc.

Honza s Michalem na vystupu Rinjani na druhym vyskovym vydejchavacim bodu

V dalsich pripevcich hodlam zverejnovat informace o kulturnim bohatstvi Bali. Jelikoz ale sem uz tady neco nacestoval tak toho zase tolik necekejte. Bali je vicemene turisticka destinace. Kazdej den sem letadla vyplivnou tisice turistu a tisice jizh zase odplivnou zpatky domu. Kazdej druhej turista si tady koupi tricko Bintang a zacne lejt pivo Bintang. Co se tyce naky kultury ktera se toci okolo chramu, moc pestry to taky neni. Jeden chram jako druhej, ale aspon v pet rano se z nej nelinou alahove a agbarove. Moje poznavatelska cesta posledni tyden na Bali bude smerovat prave k temto chramum a take vystup na sopku Agung. Kdyz uz se Rinjani nepovedla az na vrchol tak aspon jednu sopajznu nad 3.5 km. Doufam ze bude dobry pocasi a ze nafotim naky uchvaty. Drzte mi palce at mi preje pri tom flakani pocasi a koukejte se poradne opalit v tom jarnim pocasi, at tam mezi vama nechodim vopalenej sam.

Žádné komentáře: