pátek 27. února 2009

poklidny nastavajici vikend

Die Cermacke pozujici pred rektoratem, vzdy velice chytre, svudne, krasne a impozantne se tvarici poradatelka party na sve chate na krivoklatsku....

Zdravim priznivce zevleni, odpocinku a priznivce dychtive se patrajici po informacich o zevleni a odpocinku v tropech a oblastech rovniku zapadni Sumatry. Meteorologicky nas tady opousti obdobi destu a prez bourkove mraky se nasouva obdobi sucha. Jelikoz nam je fuk jesi zmoknem nebo budem suchy a spoceny, tak sme se snazili v tyhle dobe zjistit cokoliv zasadniho o nasem studiu, kery uz se jako studium dlouho netvari. Ja osobne sem si na popud Ibu Leni, coz je nove nabyta providerka programu darmasiswa, ktera vystridala odjizdejiciho Jusufa, kerej jede do Jaonska na rok ucit.. zajimavy souveti semtedko vytvoril.. zeptal jak a co se mnou bude v nove nadchazejicim semestru. Po nekolika minutove indoneske konverzaci sem si u ni zapsal dva predmety a to Bahasa ingris II a Wawasan wisata s prednasejicim Tomasem Hurstem z nemecka, kterej jak sme s Cermackou zjistili je velice zajimavy nemec ale o to mene zajimavy prednasky vytvari, byt indonesky ovlada vic jak kdokoliv z Bule tady na UNANDu. Nicmene napsal sem se ason jednou do prezentace prichozich a zrejme uz se tam neobjevim, neb pristi utery jak mnozi z Vas uz vjedej, jedu na sever Sumatry kontrolovat stav Orangutanu.

Jejna s minangkabauskou tanecnici v tradicnim kroji, Jejna udajne ovlada tanec a proto se teste az se navrati do Cech a predvede vam ho na jedne z prijezdovych oslav..

Jak ste si vsimli z horni fotky tak sme se nahodou dostali na seminar o Minangkabauske kulture, literature a jazyku. Je tezko rixt o cem ten seminar byl pac se tam mluvilo Arabsky a indonesky takovym zpusobem, ze sme se jenom najedli z jidelnich krabic a po zrejme zajimave prednasce odesli na vobed. Vlastne sme tam sli jenom juknout na holky co tancej tradicni tance a kluky ke kerejm sem chodil na Talempong.


Wolkswagen Beatle with die Cermacke

Jak napovida nadpis dalsi fotografie pred nadchazejicim vikendem co Jana c.2 s Frankojcma a Fesakem, coz je ceskej vyraz pro Eka, odjeli vystoupat sopku Merapi, sme se s janou rozhodli hledat warung v cinsky ctvrti Padangu kde by se dalo pojist prase. po nekolika koleckach v cinsky ctvrti se nam ale nepodarilo najit zadnej, bud byl uz dva dny zavrenej nebo byl otevrenej az vod sesti odpoledne, takze prase neprobehlo. Le prej na severu zou krestani a tam je prasat dost, takze pristi tejden urcite naky prase probehne.

koutak na moste z prken a hrebiku uprostred cinsky ctvrti mesta Padang

Zaverem bych se rad vyjadril ke spekulacim o my vaze. Je pravdou ze sem tady neco zhubnul, prosel sem jednou tropickou nemoci a prizpusobil se tropickymu metabolickymu procesu vlastniho tela, nicmene to neznamena ze pri krasnych a v to doufam ze 80kg cistyho koutaka se Vam nekomu v Cechcach nelibi. Navrhuju se podivat do tabulek a brozur a spocitat index BMI apod. pro presnost merim 186cm takze uz nechci vod rodicu a pratel slyset ze sem tady podvyzivenej nebo tak neco. Za prvy je rejze zdrava,za druhy je to jediny na cem se tady da pribrat a za treti stejne na nic jinyho nemam prachy. Takze dekuju za pozornost a uvidime se v pristim dile kde si o vaze koutaka rekneme neco vic.


1 komentář:

mamiko řekl(a)...

Proběhne-li jenom prase, tak to bude dobrý.