neděle 14. prosince 2008

Pesta perkawinan yang ketiga


Tak uz se stalo to ceho sem se bal, nasli deset krav a jednu zenskou a tedko o vikendu sem mel svatbu. Tohle je svatebni loze na kerym s moji nastavajici zacnem budovat desetidetnou rodinu, samozrejme sem pred tim musel vstoupit k muslimstvi, ale to sem jenom vodkejval a precet to co se po me chtelo, takze stejne nevim vo cem tohle nabozenstvi je. Jakmile totiz nejste muslim, tak se tady nemuzete vozenit, kdybych ja blboun jim nerikal ze sem ateista ale krestan, tak by se tohle nestalo. Nabozenstvi se meni blbe, ale kdyz zadny nemate muzete ho nabyt velice rychle, jak sem se presvedcil. Jinak manzelka je docela pekna, sice je mala ale je z bohatsi rodiny takze si na vikendy muzu dovolit hrat s ostatnima domino ve warungu. S navratem do CR moc nepocitam, Tchyne uz zacala na imigracnim vyrizovat nalezitosti trvaleho pobytu a hleda mi adekvatni praci. Zatim pomaham v rodine tchyne sklizet rejzi a obcas si odskocim privydelat pri stavbe mistnich cest z betonu. Vo dost lepsi nez v CR ztracet cas na pracaku, kdyz tedko je ta ekonomickozamestnanecka financni krize.

Tak tohle sou dve z deseti krav [plemeno: Sapi ongga] kery, zerou zbytky po sklizni ryze, kde sem taky musel makat abych uz zacal setrit penize pro tu moji desetidetnou rodinu. Doufam, ze napraskam co nejvic deti, pac tady moc nefunguje socialni system pro stary a tak doufam, ze se vo me aspon jeden z tech deseti harantu postara.

Aspon, ve volnych chvilich mi jeste zbyl cas pro umeleckou tvorbu nez se mi ty parchanti narodej, vim ze ty barvy stojej zahovno, nemel sem cas je michat, ale tady to stejnak voprsi a zesedne, takze aspon je to jedina pestrobarevnost v tomhle muslimskym pekle, kera mi pripomina ze sem kdysi maloval. Timto se s Vama na delsi cas loucim a preju krasny prozity Vanoce pokud mozno s nejvetsim poctem darku.

:-]

1 komentář:

vašek řekl(a)...

a co fotku nevěsty,ty krávy jsou krásný