pátek 25. července 2008

treti den v Munchenu


Zaciname docela poznavat okoli Grunwaldu, coz je ctvrt v kery je Bravaria film. pozn. Karel Grunwald by mel radost, je na kazdy ceduli v tyhle oblasti. Primo v Arealu Bravarie je mekac a tak tam chodime na zmrzlinu a na kafe, docela zapadni styl zivota. Casem to takhle bude vypadat i v Cechach. Ale jinak krasny mesto plny kostelu a zajimavych ctvrti. Hned vedle hotelu kery ma nasmerovany okno do dalnice sou dve benzinky a naproti fitness centrum kde muzete po praci zahrat telo spiningem a pod. dokonce az do 24:00. Nemci se hejbou vioc nez Cesi, vsude sou kola a cylkostezky. Vidite porad lidi behat s ipodama.. taky je to tady dost namiseny uz, na obed chodime k italum, po meste behaj gengy africanu a sem tam i vidite nakyho klasickyho skopcaka.
Internetova kavarna, ze kery tedko pisu je asi 12 minut stredni chuzi. Zatim delame vnitrek vraku lodi ve kery se strhne bitka ohromnejch vikingu, kery budou hrat kaskaderi. Kazdy den tam nacvicujou ruzny zapasy a mecujou se plastovejma zbranema. Docela vtipny kolem nich chodit zasranej vod barev. Sefuje nam Matias, coz je takovej prijemnej usmevavej chlapek kerymu se vsechno co delame libi, pac prej podle Michala O. nemci neumi delat patiny a sou z toho vodvareny. Jinak prace je sice nadstandardne placena, ale maka se od 8-19 takze je celej den zabitej. V osum ste na super hotelu a nez staci te dojit do mesta tak dete zase spat. Jo zapomel sem pokoj ma rozmery 3x6x2,5m a zachod i sprcha sou plastovou soucasti pokoje. Kdyz za sebou zavrete dvere, pripadate si jak ve vytahu do vesmiru.

2 komentáře:

fish řekl(a)...

pane Kouťák, vyserte se na abstraktno, potřebuju vidět fotku, kde stojíš v tom pokoji s plastovym bordelem za zavřenejma dveřma a to ze dvou důvodů: první - za pár let to může vypadat, že jsi byl jeden z mála explorativních kosmírných jezdců usilující najít truth is out there, za druhé - jednou budeš moci ukazovat buď svým nebo cizím dětem vyváženou dekoraci plastu, zavřených dveří a tvé maličkosti v zadělaných hadrech, což dá nádherný obraz typu veselé zátiší, každopádně to bude nádherná vzpomínka, jestli u Indionésanů zůstaneš....

kb řekl(a)...

pozdravuji Tě do Mnichova, doufám že jsi v pořádku a dbáš na opatrnost a bezpečnost při práci ! Doufám, že na Tvé 27-iny budeš doma.